Dobrodošli u SNR, eČasopis Udruženja neuroradiologa Srbije.

Očekujemo vaše radove, koje nakon njihove pripreme za publikaciju po pravilima Časopisa, možete podneti učitavanjem elektronskim putem na link.

SNR predstavlja jedinstvenu platformu za unapređenje znanja iz svih oblasti dijagnostičke i interventne neuroradiologije putem elektronske publikacije stručno recenziranih radova. Namenjena je neuroradiolozima i specijalistima srodnih medicinskih grana. Cilj nam je da unapredimo našu stručnost koja vodi do najviših standarda u zbrinjavanju pacijenata, istraživanja i edukacije, i promovišemo diskusiju o svim važnim pitanjima kroz elektronske publikacije.

SNR objavljuje radove odmah nakon odobrenja od strane recenzenata i članova Uređivačkog tima. Radovi su razvrstani u određene kategorije, a unutar njih su hronološki poređani. Pošaljite nam vaše radove u bilo kom trenutku kada ih završite i kada procenite da su spremni za slanje. Vaši radovi su nam dobrodošli u bilo koje vreme, ne postoje vremenski rokovi ili bilo koja druga ograničenja za pisanje i slanje, osim onih koji su navedeni u Uputstvu za autore. Mi radove primamo kontinuirano tokom cele godine, a nakon dvostruko slepe stručne recenzije, biće objavljeni u prvom Srpskom neuroradiološkom eČasopisu - SNR!

Zajedno možemo pomeriti granice znanja, ne ustručavajte se da podnosite vaše naučne radove!

Predsednik UNRS
Prof. dr Tatjana Stošić-Opinćal